Defensie houdt oefening in Gilze en Rijen

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
flyjohn
Scramble Senior
Scramble Senior
Posts: 283
Joined: 20 Apr 2007, 16:04
Location: Gilze en Rijen

Defensie houdt oefening in Gilze en Rijen

Post by flyjohn »

Rijen - Defensie houdt van maandag 12 april tot en met vrijdag 23 april een militaire oefening in de gemeente Gilze en Rijen. De oefening is bedoeld om verkenners op te leiden en te trainen. Aan deze oefening nemen vijftig personen, negen pantserwielvoertuigen en zes militaire wielvoertuigen deel.

De verkenners werken in groepen en kunnen zowel te voet als vanuit (gepantserde) wielvoertuigen optreden. Ze voeren de verkenningen uit op openbare en niet doorgaande wegen. Het overige verkeer ondervindt hiervan geen hinder. Ook is het mogelijk dat zij observatieposten inrichten op privéterrein, met toestemming van de betreffende eigenaar.

Ps kan dit bericht hier geplaats worden ? of moet dit ergens anders weg zetten ?

Gr John
Edwin
Scramble Senior
Scramble Senior
Posts: 275
Joined: 02 Mar 2004, 21:27
Location: Gilze-Rijen

Re: Defensie houdt oefening in Gilze en Rijen

Post by Edwin »

Hoi John,

Ter info: dit gaat om een landmacht oefening zonder vliegtuigen. De militairen opereren vanaf het MOB Vijf Eiken in Rijen (bij de spoorwegovergang).

Groeten,
Edwin
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”